'northern.ocean PCD Fan Forum Admin
Mesaj Sayısı : 399 Doğum tarihi : 25/05/95 Kayıt tarihi : 02/05/09 Yaş : 29 Nerden : .....
| Konu: Nicole: "Tokio Hotel’e hayranım." Salı Tem. 28, 2009 1:30 pm | |
| "Ben Tokio Hotel’e hayranım."
Nasıl bir iltifat. Dünya yıldızı Nicole; Bill, Tom, Gustav ve Georg’dan etkilendi. Kim bunu düşünürdü? Pussy Cat Dolls’un baş vokalisti ve tam bir dünya yıldızı Nicole Schrezinger (30), kendini Alman gruplardan biri olan Tokio Hotel’in hayranı olarak niteledi! Özel bir Bravo röportajında o diyor ki: “Ben çocuklara tamamen hayranım! Onlar gerçekten harikalar!”Ama o Bill, Tom, Gustav ve Georg’u nasıl ve ne zaman öğrendi? “Münih’teki 2007 MTV Avrupa video müzik ödülleri’nde” diyor. Geçen Kasım’ın mega olayı’nda, 4 Madgeburg’lu çocuk ve Amerikalı şarkıcı ilk kez karşılaştı. Ve onlar şovdan sonraki partide uzun bir süre konuştular. Şubatta, Nicole Los Angeles, California’da bir Tokio Hotel konserine gitti. “Çocuklar muhteşem. Onların performanslarını seviyorum.” Ondan sonra, onlar Tokio Hotel’in “en iyi yeni sanatçı” ödülünü kazandıkları VMA’larda, Los Angeles’da, yeniden karşılaştılar. ''Bence onlar tamamen cok yetenekliler.Kesinlikle cok yeniler,çok farklılar ve bu harika.'' Görünüşe göre sarkıcı Bill,Tom,Georg ve Gustav'la calısmak için cok ciddi. ''Bi rock grubundaydım,bu nedenle bir rock sarkısını onlarla nasıl kaydedilebilicegini tahmin ediyorum'' Ve çocukların Amerika'daki kariyer fırsatları hakkında ne düşünüyor? Çocuklar büyük bi patlama yapabilirmiydi? ''Onlar Amerika'da cok kısa bir zaman bulundular..Ama evet büyük bir çıkış yaptılar şimdiden! Onlarla gurur duyuyorum.'' Voov bu bir PussyCatDoll'un agzından çıkan kelimeler.. Aynı zamanda o ve gurubundaki diğer kızlarla dünya çapında çok popüler:çıkış single'yla:Doll Domination yeni albümünden When I Grow Up. Ama belki yakında Nicole yeni Rock sarkısıyla ilk onda olabilir,Tokio Hotel'in solist arkadaşı olarak... | |
|